Stageplaats Media en Communicatie

Vacature

Wat ga je doen

Ben jij een ambitieuze en gepassioneerde student met een grote interesse in het internet? Wil jij graag ervaring opdoen in de wereld van online marketing en jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij IMEZO, een online marketing bureau gevestigd in Huizen, bieden wij een unieke kans aan stagiaires met beperkte ervaring. Samen met ons team van professionals kun jij het digitale landschap verkennen en waardevolle vaardigheden opdoen. Wij geloven in de kracht van teamwork en begeleiden jou bij het uitvoeren van opdrachten, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bovendien zorgen wij voor een inspirerende werkomgeving, inclusief gezamenlijke lunches en op vrijdagmiddag een gezellige VrijMiBo met koude speciaalbiertjes voor de liefhebbers. Doe met ons mee en geef jouw carrière in online marketing een vliegende start!

Wat wij van jou verwachten

Je wilt alles leren over online marketing en je bent kritisch op je eigen werk. Je hebt een oog voor detail en je wordt enthousiast van analyses vol met cijfers in inzichten. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamspeler.

Wij bieden

Impressie van Imezo

Dit iets voor jouw? Solliciteer dan direct!

Je gaat solliciteren. Leuk! Misschien worden we wel collega’s. Of misschien wordt het ‘m deze keer niet, maar hebben we later een leuke baan voor je. In dat geval willen we je graag kunnen bellen als er een andere baan vrijkomt waar we jou al helemaal in zien schitteren. Vind je dat goed?