Stageplaats Digital Marketing (HBO)

Vacature

Wat ga je doen

Ben jij een gedreven en enthousiaste student met een passie voor het internet? Heb je interesse in online marketing en wil je graag praktijkervaring opdoen? Dan is dit dé kans voor jou! Bij IMEZO bieden wij een unieke stageplek aan voor studenten die een hbo-opleiding Digital Marketing volgen. Samen met ons team van professionals krijg jij de mogelijkheid om het digitale landschap te verkennen en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen. Wij geloven sterk in teamwork en zullen jou begeleiden bij het uitvoeren van opdrachten, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Daarnaast zorgen wij voor een inspirerende werkomgeving, inclusief gezamenlijke lunches en op vrijdagmiddag een gezellige VrijMiBo met koude speciaalbiertjes voor de liefhebbers. Doe met ons mee en geef jouw carrière in online marketing een vliegende start!

Wat wij van jou verwachten

Als stagiaire Digital Marketing bij IMEZO verwachten wij dat je een proactieve houding hebt en gemotiveerd bent om te leren en te groeien in het vakgebied. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden in online marketing toe te passen en verder te ontwikkelen. We verwachten dat je bereid bent om samen te werken met ons team van professionals en actief deel te nemen aan projecten en opdrachten.

Wij bieden

Impressie van Imezo

Dit iets voor jouw? Solliciteer dan direct!

Je gaat solliciteren. Leuk! Misschien worden we wel collega’s. Of misschien wordt het ‘m deze keer niet, maar hebben we later een leuke baan voor je. In dat geval willen we je graag kunnen bellen als er een andere baan vrijkomt waar we jou al helemaal in zien schitteren. Vind je dat goed?