Een website met structuur

Wij helpen u graag!

4 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Structuur in de website
- Goede descriptions
- Goed leesbaar voor zoekmachines
- Overzichtelijke content

Website optimalisatie

Webdevelopment (de ontwikkeling van een website) is een vak apart en meestal iets wat u zult uitbesteden aan een bedrijf. Wij zorgen er bij de ontwikkeling van een website voor dat deze helemaal SEO ready is. SEO ready betekent eigenlijk dat de website helemaal gereed is om geoptimaliseerd te worden voor de zoekmachines. Hierbij kunt u denken aan verschillende dingen. Zo is het belangrijk dat iedere webpagina een unieke titel en omschrijving heeft voor de zoekmachines.

Uw website is niet alleen het visitekaartjes van uw bedrijf die u aan klanten en leveranciers wilt tonen. Nee op dit moment is uw website ook een onderdeel van uw marketingplan. Met uw website kunt u potentiële klanten binnen halen voor uw bedrijf. De vindbaarheid van uw website speelt daarin een grote rol. Inmiddels gebruikt 96% van de Nederlanders de zoekmachine Google. Onze medewerkers weten als geen ander hoe wij uw website voor deze zoekmachine moeten optimaliseren.

Hoe gaan wij te werk?
Allereerst zullen wij een gratis sitecheck uitvoeren van uw website. Hierin bekijken wij allereerst welke zoektermen interessant kunnen zijn voor uw business. Vervolgens gaan wij bekijken op welke zoekwoorden u op dit moment gevonden wordt in de zoekmachine. Vervolgens krijgt u van ons een duidelijk advies hoe wij uw website zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. In veel van de gevallen zullen wij u raden de website optimalisatie te combineren met de zoekmachine marketing. Dit betreft namelijk twee diensten die nauw met elkaar samenhangen.