Wij onderhouden uw website

Wij helpen u graag!

2 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Geen omkijken naar website
- Zeer flexibele mogelijkheden

Website onderhoud

Indien u in de offerte aanvraag voor de bouw van een website niet kiest voor ‘een website die u zelf kunt onderhouden’ kunt u ervoor kiezen om het onderhoud van de website aan ons uit te besteden. Afhankelijk van de tijd die wij hierin moeten steken en wat er aangepast moet worden aan de website kunnen wij een prijsafspraak maken met de klant, om op deze manier zo transparant mogelijk te zijn wat betreft de kosten.

Op dit moment onderhouden wij voor verschillende bedrijven hun website. Naast het website onderhoud verrichten wij ook daarbij voor de meeste bedrijven de social media marketing. Met deze bedrijven hebben wij een vaste prijsafspraak voor beide diensten. Op deze manier hoeven zij helemaal niet om te kijken naar de website en de social media. Wij zetten deze bedrijven op de kaart. Voorafgaand aan deze diensten bespreken wij welk online imago deze bedrijven willen creëren. Wie zorgen ervoor dat deze bedrijven uitstralen wat bij hun bedrijf past.

Voor het website onderhoud is het belangrijk dat wij precies weten wat van ons verwacht wordt. Hiervoor hebben wij onze offerte op maat ingericht.