De ontwikkeling van een website

Wij helpen u graag!

3 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Een website op maat
- Persoonlijk contact
- Goede prijs/kwaliteit

Webdesign

In samenspraak met de klant ontwikkelen wij een website die voldoet aan de wensen. Met onze professionele inspraak en de wensen van de klant komen we altijd tot een mooi resultaat. Dit resultaat is effectief, doeltreffend en brengt het karakter van het bedrijf goed in beeld. Uw website is het visitekaartje op het internet. Inmiddels is een website niet meer weg te denken voor bedrijven. Op het moment dat jij als bedrijf of particulier een dienst of product wil gaan leveren is het van belang dat de consument je kan vinden. Een professionele website speelt een belangrijke rol bij de keuze van een consument.

Het belang van een professionele website
Een professionele dienst heeft een professionele website nodig. Een potentiële klant beslist binnen een paar seconden of uw website betrouwbaar is. Naast de vindbaarheid van uw website, speelt de uitstraling van uw website een belangrijke rol in de keuze van de consument. Steeds meer bedrijven besteden de ontwikkeling van een website uit.

Een website laten maken
Imezo ontwikkelt een website op maat. In overleg met de klant wordt er gekeken naar de wensen. Indien nodig komen wij langs voor een gesprek, om de mogelijkheden door te spreken. Wat betreft de ontwikkeling van een website is bij ons alles mogelijk. Zo kunnen wij uw website in onderhoud nemen, maar u kunt er ook voor kiezen dat u een systeem achter de website wil laten bouwen waarin u zelf aanpassingen aan uw website kunt verrichten.

Voordelen ontwikkeling website door Imezo
Op het moment dat u een website bij Imezo laat ontwikkelen, verwerken wij direct onze ‘zoekmachine optimalisatie’ technieken in uw website. Dit zorgt ervoor dat wij geen dubbel werk hoeven te doen, waardoor het ons meer tijd kost om uw website te optimaliseren.

Adviesgesprek
Tijdens het eerste contact kunnen wij doorspreken wat de wensen wat de klant zijn. Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende offerte. Wij bekijken per klant wat de meest geschikte oplossing is. Heeft u bijvoorbeeld een informatieve website nodig, die geen wekelijkse update nodig heeft, kunt u veel geld besparen door voor een website zonder achterliggende systeem te kiezen.

Plaatsen
Webdesign Huizen, Webdesign Hilversum, Webdesign Almere, Webdesign Utrecht, Webdesign Amersfoort