Webdesign Huizen

Webdesign Huizen

Imezo is gevestigd in Huizen heeft in de afgelopen jaren (onder de vorige bedrijfsnaam) voor vele klanten, winkels en webshops de website gerealiseerd. Inmiddels zijn wij gevestigd in onze eigen kantoor aan de Huizermaatweg en ontwikkelen webdesignen wij dus websites voor bedrijven in- en rondom de omgeving van Huizen.

Bent u opzoek naar een Webdesigner in Huizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze specialiteit zoekmachine marketing realiseren wij namelijk nog steeds jaarlijks voor tientallen bedrijven en particulieren een website op maat. Inmiddels bieden wij ook steeds vaker een totaalpakket aan voor een webdesign, de ontwikkeling van een website en de zoekmachine marketing zodat een klant bij ons in één keer gefaciliteerd wordt op het gebied wordt voor alle activiteiten rondom en op het internet.

Webdesign Huizen
Ieder bedrijf en/of particulier heeft zijn eigen wensen wat betreft een website. Er zijn grote verschillen in de prijsklasse van verschillende website(systemen). Zo kun je ervoor kiezen een informatieve website te laten ontwikkelen die niet aangepast hoeft te worden. Een andere mogelijkheid is een website voor een bedrijf die deze zelf in beheer wil nemen. In dit geval komt er dus een CMS Systeem achter de weg te hangen. Voorbeelden hiervan zijn Wordpress en Joomla. Een andere prijsklasse website is de webshop. Bij een webshop worden verschillende systemen (waaronder betalingsysteem en een CMS systeem) geïntegreerd waardoor het meer tijd zal kosten een webshop te realiseren voor een klant.

Bent u opzoek naar een webdesigner in Huizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor, maar het is ook zeker mogelijk om u te bezoeken.