Wij helpen uw wensen verwezenlijken

Wij helpen u graag!

3 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Goede website meer bezoekers
- Goede navigatie voor duidelijkheid
- Goede prijs-kwaliteit verhouding

Social media marketing

Miljoenen internet gebruikers scrollen dagelijks door hun Facebook account. Waar mensen zijn, kun je mensen bereiken. Daarom speelt Imezo vandaag de dag in op de ontwikkeling op het gebied van social media. Wij richten ons met Social Media op de drie B’s. Bekendheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid voor potentiële klanten. Wij kunnen u ondersteunen bij het maken van een professionele Facebook/Twitter pagina en in overleg met de klant kan ook de pagina door ons beheerd worden.

Sinds de social media zijn intreden heeft gedaan tot het dagelijks leven van miljoenen Nederlanders zijn ook bedrijven als Google plus, Facebook, Twitter en Linkedin niet meer weg te denken uit wereld van de ondernemer.

Wij bieden klanten ondersteuning bij het opbouwen van hun Social media netwerk. Wij bouwen en onderhouden (indien gewenst) iedere mogelijke bedrijfspagina op verschillende social media.  Met een mooi design creëren wij een professionele uitstraling. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om met enige regelmaat berichten te plaatsen ter bevordering/versterking van het bedrijfsimago.