Een webshop van SEOshop.nl? Wij helpen u!

SEO Shop

Inmiddels is Imezo officieel partner geworden van SEO shop wat betekend dat wij ondersteuning bieden bij het ontwikkelen, beheren en onderhouden van een webshop die gebruik maakt van de systemen van SEOshop.nl. Wij werken intensief samen met de medewerkers van SEOshop, om ervoor te zorgen dat zowel hun klanten als onze klanten een win/win situatie voorgeschoteld krijgen.

Daarnaast bieden wij onze SEO diensten aan, aan de klanten die gebruik maken van het systeem van SEOshop. Door onze intensieve en directe samenwerking kunnen wij de klanten van SEOshop onze SEO diensten tegen een zeer scherp tarief aanbieden.

De combinatie tussen de webshops van SEO en onze specialisatie betreffende SEO werkzaamheden blijken al tijden een gouden combinatie. Maak gebruik van één van onze pakketten of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Stap 1. Ik vraag een offerte aan voor (meerdere opties mogelijk)

Stap 2. Algemene informatie
Stap 3. Omschrijving uw wensen per dienst (probeer zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven wat u door ons wilt laten realiseren)

Website bouwen

Heeft u nog andere wensen? Omschrijf deze hieronder zo uitgebreid mogelijk:

Website onderhouden

Als u de website zelf niet wil onderhouden kunt u ons met enige regelmaat nieuwe opdrachten toesturen. Aan de hand van onderstaande vragen zullen wij zo'n compleet mogelijke offerte maken.Webshop

Een webshop maken kan op heel veel verschillende manieren. Juist om deze reden is het zo belangrijk dat wij precies weten wat een klant wil.
Zoekmachine marketing

Onderstaand stellen wij enkele vragen om een beeld te krijgen van de intensiviteit van de opdracht.

Voor welke website wilt u gebruik maken van zoekmachine marketing?
Google AdWords

Wij halen het maximale uit uw advertentiebudget door op de goede zoekwoorden in te zetten. Indien andere (vergelijkbare) zoekwoorden interessanter blijken uit ons onderzoek zullen wij hierover contact opnemen.

Om welke website gaat het?Welke zoekwoorden zijn voor u interessant?Wat is uw te besteden budget voor Adwords (per maand)?

Social Media

Social media is belangrijker dan ooit te voren. Wij realiseren dit voor u, maar daarvoor moeten wij wel eerst een duidelijk beeld krijgen van uw wensen.

Op welk platform wenst u ondersteuning van ons?

+ Twitter

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw twitter account?


Moeten wij regelmatig tweets plaatsen?


+ FaceBook

Wilt u een nieuw design voor uw facebook account?


Moeten wij ook de berichten op uw facebook plaatsen?


Wilt u gaan adverteren op Facebook?


Wilt u hierin ondersteund worden door ons?


+ Google Plus

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw Google Plus account?


Moeten wij regelmatig berichten plaatsen?

Logo/huisstijl

Een logo en huisstijl stralen uit waar uw bedrijf voor staat. Wij helpen u graag, maar voor wij een prijs kunnen geven moeten wij eerst meer weten.

Wat wilt u aan ons uitbesteden?
Tekst schrijven

Echte SEO (zoekmachine vriendelijke) teksten laat u door ons schrijven.