Adwords instellen

Wij helpen u graag!

5 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Het maximale uit een klik halen
- Nauwkeurig ingestelde adwords
- Niet te veel betalen voor een klik
- Een duidelijk plan
- Onze ervaring met Adwords

Adwords

Steeds meer bedrijven richten zich naast de organische zoekresultaten van Google op het advertentiesysteem van Google Adwords. Dit systeem beheersen wij inmiddels feilloos en daarom kunnen wij u ook direct van dienst zijn met deze service. Voor iedere ‘advertentiebranche’ zijn bepaalde prijzen (per klik). Wij kunnen door onze jarenlange ervaring goed inschatten op hoeveel cent per klik wij u advertenties moeten instellen, om het maximale resultaat uit uw website te halen. In de offerte aanvraag voor dit onderwerp betaalt u ons alleen de kosten voor het instellen en bijhouden van de Adwords.

Dit houdt dus in dat wij samen met u een account zullen aanmaken. Daarnaast gaan wij samen met u bekijken welke zoekwoorden voor uw markt interessant kunnen zijn. De prijzen per woord verschillen namelijk nogal als we kijken naar de verschillende branches. Zo kost het bijvoorbeeld wel €5,22 per klik als je zou willen adverteren op het zoekwoord 'Internet marketing'. Deze prijs komt tot stand door het aantal mensen die zich richten op deze zoekwoorden en zo tegen elkaar opbieden voor een goede positie in de betaalde zoekresultaten. Heeft u nu een speelgoedwinkel in Hilversum? Dan wilt u natuurlijk goed scoren op het zoekwoord 'Speelgoedwinkel Hilversum'. Ter vergelijking, dit kost €0,10 per klik (voorgesteld bod).

Het verschil tussen Adwords en Zoekmachine marketing is de positie. Bij een zoekopdracht in Google zijn de eerste twee (soms drie) zoekresultaten advertenties. Deze advertenties betreffen de verschillende betaalde kliks (voortkomend uit de Adwords campagnes). Bij zoekmachine marketing (SEO) wordt er een positie behaald in de organische zoekopdrachten. Hiervoor betaalt u geen kosten aan Google.