Gevonden worden is het belangrijkste

Wij helpen u graag!

4 redenen om gebruik te maken
van deze dienst.

- Hoge positie zoekmachine
- Meer bezoekers
- Meer omzet
- Grote vindbaarheid

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is vooral bekend geworden onder de naam SEO (Search Engine Optimization). Deze specialiteit is zorgt ervoor dat websites gevonden worden in de zoekmachines. Door gebruik te maken van deze dienst worden de pagina's van uw website gevonden op de betreffende zoekwoorden in de verschillende zoekmachines. Imezo richt zich met deze dienst voornamelijk op Google, omdat 96% van de Nederlanders op dit moment hun zoekopdrachten voltooien via deze zoekmachine. Ook Bing en Yahoo krijgen een prominente rol toegewezen in de SEO-werkzaamheden van Imezo.

Zoekmachine marketing is het specialisme van Imezo. Op dit moment verrichten wij voor tientallen websites en bedrijven de SEO. Deze dienst verrichten wij in combinatie met de website optimalisatie. Op deze manier behalen wij het maximale resultaat en hebben wij inmiddels al voor tientallen tevreden klanten kunnen zorgen.

Hoe gaan wij te werk?
Alvorens wij aan de slag gaan met uw website gaan wij bekijken of dit zinvol is voor uw website. Allereerst kunt u een offerte aanvragen of een gratis sitecheck uitvoeren. Als u zelf al een specifiek idee heeft van de internet marketing raden wij u aan om de offerte in te vullen. Zo krijgen wij een beter idee van uw doelgroep en wensen.

Nadat wij de informatie van u hebben ontvangen zullen wij kijken welke diensten voor u interessant zijn. U krijgt van ons een overzicht met zoekwoorden die interessant zijn om op te ranken in de organische zoekresultaten. Daarnaast sturen wij u een vrijblijvend advies toe. Uiteraard kunt u vervolgens een offerte bij ons aanvragen om deze diensten te gaan realiseren.

Als wij voor uw website aan de slag gaan zullen wij ons eerst toespitsen op uw website. Deze wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachine en vervolgens zullen wij in overleg de rest van de website bekijken en aanpassen. Als de website helemaal optimaal is gaan wij aan de slag met uw linkprofiel en gaan wij uw posities in de zoekmachine verstevigen.